Pel de scampi, halveer er één en hak de rest
fijn.
Hak de ui en de knoflook.
Knip de tuinkers los en hak hem fijn.
Prak de tahoe met een vork en meng met de gehakte
ingrediënten, het ei, de ketjap, de miso en de
sesamzaadjes.
Zet de massa 10 minuten koud weg, vorm er vervolgens 6 burgers
van en bak deze in de hete olie aan beide kanten 3
minuten.
Bak ook de scampihelften.
Neem de tahoeburgers en de scampi uit de pan, blus het
braadvet met het citroensap af en schep de gewassen en
gedroogde veldsla hierin korte tijd om.
Maak de radijsjes schoon, was ze en snijd ze in plakjes.
Verdeel de burgers, scampihelften, veldsla en radijsjes over 2
borden.
Snijd het brood door en geef bij ieder bord een half sneetje.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |